RIJEKA SUZA; ” Linić: Modriću, oprosti “

Na Kantridi su ogorčeni suđenjem. Zamjerka je puno – penal za goste, gol iz zaleđa, crveni krivom čovjeku. ‘Toliko je iznervirao igrače da je dobro što Modriću nije slomljena noga’, tvrdi Bračun.

"Vučemilović ide nama pomagati kod 0:3 i mi odmah dođemo na minus jedan s igračem manje. Prije toga pokaže crveni pogrešnom igraču, a kod 0:1 njima dosudi nepostojeći jedanaesterac. O trećem golu Dinama i zaleđu da i ne govorim".

To je otprilike recenzija susreta Rijeka – Dinamo iz ustiju domaćeg stratega Milivoja Bračuna, koji je imao još nešto za dodati: "Ovakve pobjede modrih nisu nikakvo mjerilo za Europu. Znate koje je pravo mjerilo? Kada dođu u Tursku na pripreme, pa onda gube utakmice…"

Bračun tvrdi da nije usamljen u svojoj paljbi na osječkog arbitra: "Ćorluka je sucu rekao: ‘Uništio si meč, igrači su popiz…’ Svirao je tako da je nogometašima pao mrak na oči, Modriću je mogla noga otići i to zbog suca", rekao je Bračun.

A Modriću je ‘noga mogla otići’ zbog pogibeljnog starta Siniše Linića. Srećom po reprezentativca, samo mu je malo oteklo koljeno. Oko sokolovo Mateo Beusan bio je decidiran: "Linić je trebao odmah dobiti crveni". Rijeki vezist dobio ga je 30-ak sekundi kasnije…

Ali, tada je Ćorluku pokosio Bule, a ne Linić. Ipak, riječki igrač je nakon prospavane noći shvatio što je napravio: "Na Luku sam startao srcem, a ne razumom. Hvala Bogu da ga nisam ozlijedio i ovim se putem ispričavam Modriću", izjavio je Linić za Sportske.

Inače, Siniši Liniću je to treći crveni karton u okršajima s Dinamom – protiv drugih momčadi nikad nije bio isključen…

3 komentara

Komentariši